top of page

Proefles

Bij Ishikawa Dojo heeft iedereen de mogelijkheid om een gratis proefles karate en Thaiboksen te volgen. Deelnemen aan een les is een uitstekende manier om te beoordelen of karate iets voor u is, of de les bevalt en nog belangrijker, of u de sfeer als prettig ervaart. Het wordt op prijs gesteld als u voorafgaand aan de les een afspraak maakt via e-mail of telefoon.

Wanneer kan ik terecht voor een proefles Karate?

Proeflessen voor kinderen (vanaf ongeveer zes jaar) zijn op maandag en woensdagavond van 17:30 tot 18.30 uur en voor senioren (vanaf ongeveer 13 jaar) op woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. 

 

Junioren (vanaf ongeveer zes jaar)

Wij nodigen je van harte uit om de proefles van je kind bij te wonen. Wij vinden het belangrijk dat je bewust voor Ishikawa Dojo kiest en overtuigen je graag van onze kwaliteiten.

Na afloop van de les koppelen wij onze ervaringen met je kind aan jou terug en bent je in de gelegenheid om vragen te stellen. Wij zullen altijd proberen om je een zo objectief mogelijk advies te geven.

Senioren (vanaf ongeveer 13 jaar)

Het is helaas niet mogelijk om als ouder(s) een proefles bij de senioren bij te wonen. Wij willen zien hoe jouw kind functioneert zonder dat er door ouder(s) mogelijk een veilig gevoel gecreëerd wordt. Onze ervaring leert dat kinderen die op de grens zitten van de junioren of de senioren les zelf kunnen aanvoelen waar ze zich prettig bij voelen. In geval van twijfel bieden wij nog een proefles aan bij de junioren zodat je kind een gerichte keuze kan maken.

Wanneer zijn er proeflessen Thaiboksen?

Junioren 

Junioren tussen de 7 en 13 jaar kunnen op vrijdag terecht van 18.00 tot 19.00 uur.

Senioren 

Senioren (vanaf 14 jaar) zijn van harte welkom om bij voorkeur op vrijdag een proefles te volgen van 20.30 tot 21.30 uur.

Lidmaatschap

Mocht je interesse hebben om lid te worden van Ishikawa Dojo, dan willen wij je graag uitnodigen voor een proefles. Na afloop van een proefles ontvang je van ons indien gewenst een inschrijfformulier en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over het lidmaatschap en de gang van zaken bij Ishikawa Dojo.

Proefles

vul het onderstaande formulier in om een proefles te reserveren 

Dankjewel

bottom of page