top of page

Training 

Screenshot 2023-03-02 at 20.24.28.png

Personal Training

U vindt dat het roer om moet. Uw leefstijl kan wel een upgrade gebruiken. Afslanken, fitter worden, u beter voelen; welk doel u ook heeft, u wilt eraan werken. En daarbij kunt u de hulp van een echte kenner goed gebruiken. Een personal trainer staat altijd voor u klaar met tips, advies en ondersteuning. De focus ligt op wat u wil en wat u uit uzelf kunt halen. Samen met uw trainer stelt u doelen op en zorgt u ervoor dat u die doelen haalt. Honderd procent aandacht, honderd procent resultaat.

 Verschillende klanten vragen om een verschillende aanpak of expertise. Daarom stellen onze personal trainers zich graag voor, zodat u de juiste trainer kiest om de gewenste doelen te bereiken. En traint u juist liever niet alleen? Bespreek dan de mogelijkheden voor PT voor 2 of Small Group Training met uw trainer!

 Personal Training en Bootcamp doet Ishikawa Dojo in samenwerking met Flexisport.nl

Screenshot 2023-03-02 at 20.24.21.png

BOOTCAMP

Bootcamp is een fitness workout waarbij je jouw conditie verbetert en je spieren verstevigt. Wij geven onze trainingen in de uitdagende omgeving van bos, strand, park of duinen. In Rotterdam zijn we actief op een groot aantal plaatsen. De training bevat oefeningen waarbij het eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt, zoals opdrukken, sit-ups, squats, en lunges. Deze worden gecombineerd met loopoefeningen.

Het doel van de training is het verbeteren van het uithoudingsvermogen, coördinatie, souplesse, vetverbranding en krachttoename en zijn ontwikkeld om mensen te motiveren om net iets verder te gaan dan wat ze in een sportclub zouden doen.

Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
bottom of page