top of page
14.jpeg

Over Ons

16.jpeg

Ishikawa Dojo wordt geleid door Hiroki sensei. Dit gebeurde op verzoek van mijn vader en tevens leraar N. Ishikawa sensei (1942-2008). Na zijn overlijden heeft Hiroki Sensei Ishikawa Dojo overgenomen en heeft hij in april 2008 in Capelle a/d IJssel ook een vestiging geopend.

Sindsdien zet hij zich in, om zijn Karate te ontwikkelen en Karate te doceren aan de leerlingen van Ishikawa Dojo. Onze beleving wordt een "Way of Life" genoemd wat u zult merken aan zijn eerlijke enthousiasme en tomeloze inzet voor uw en onze ontwikkeling. Hij streeft zelf ook nog elke les naar onze eigen ontwikkeling en laat zijn enthousiasme graag op u overslaan.

12.jpeg

Hiroki Ishikawa is jarenlang werkzaam geweest in de beveiliging in Rotterdam en inmiddels werkt hij al jaren bij de politie waar hij onderdeel is van een speciale eenheid. Zijn jarenlange ervaring op straat heeft hem gevormd en inzicht gegeven. Dit is altijd te zien in zijn lessen, hij houdt het simpel en effectief. Verder is Hiroki Sensei examinator en lid van het Technisch Comite van Wadokai Nederland.

Giovanni heeft een grote passie voor sport en met name voor het (Thai)boksen. Hij kreeg op jonge leeftijd de smaak goed te pakken en traint het Thai-boksen gedurende acht jaar lang zes dagen per week. Met recht topsport. Van het Thai-boksen maakt hij de overstap naar het (Westers) boksen: nu alweer zo’n tien jaar. Naast de sportlessen die niet alleen voor de deelnemers intensief zijn, traint Giovanni zelf nog steeds twee tot drie keer per week.

Met ruim 25 jaar ervaring met intensief sporten op hoog niveau werkt Giovanni als fitness instructeur, Personal Trainer en geeft hij (kick) bokslessen voor verschillende groepen. Hij is gespecialiseerd in groepslessen, zoals Bodyshake. Als Personal Trainer werkt hij op individuele basis, of in kleine groepen in intensieve workouts en Bootcamps. Zijn kennis en ervaring wordt optimaal gecombineerd in bijvoorbeeld weerbaarheidstrainingen aan kinderen met, zoals volwassenen dat dan noemen: '(ernstige) gedragsproblemen'.

Zijn kennis en ervaringen deelt Giovanni ook weer als begeleider van studenten van de AALO en de mbo-opleiding Sport en bewegen tijdens hun stageperiode.

bottom of page